Bloggproffs uppgraderat!

Kära bloggare,
Nu är en ny version av Bloggproffs online. Många förbättringar och förändringar har ägt rum.

Ett par teman har tagits bort eftersom de var för gamla för att fungera med den nya plattformen. I gengäld har vi fixat många nya riktigt bra teman. För att komma igång på den nya plattformen kan du börja med att välja ett nytt tema till din blogg. Du väljer tema genom att klicka på Utseende och sedan Teman. Fyll också på med nya widgets genom att klicka på Utseende och sedan Widgets.

Pröva gärna också att lägga in film på din blogg, när du skriver finns det nya knappar som hjälper dig med detta.

Vi har testat den nya plattformen men det är inte omöjligt att vi har missat någon bugg/felaktighet i systemet. Om ni hittar några buggar, vänligen kommentera i detta inlägg så ska vi åtgärda det snarast möjligt.

Comments

16 Responses to “Bloggproffs uppgraderat!”

 1. Olle on May 20th, 2009 9:51 pm

  Wow :)
  Klart snyggare adminpanel. Tackar!

 2. Triumfen över Traumat on May 25th, 2009 11:23 am

  Tack för uppgraderingen, -wp standard känns väl igen och är både snyggt och jättebra! Det jag undrar lite över är statistikverktyget. Är det på gång? / TraumaTriumf

 3. dissociation on May 26th, 2009 5:55 pm

  Som svar på mitt eget inlägg… valde plugin statpress. Det gamla välbekanta alltså. Var det det ni menade med ett förbättrat statistikverktyg, eller något annat? (Lite förvirrat här)

 4. Bloggproffs on May 27th, 2009 7:21 am

  Statistikverktyget är en nyare förbättrad version av Statpress som heter Statpress Reloaded. Det nya verktyget ser nästan exakt ut som det gamla men jobbar bättre och ger mer korrekta resultat.

 5. Triumfen över Traumat on May 27th, 2009 10:17 am

  Jättebra, då vet jag! Ledsen att röra till det så…

 6. darthen on May 31st, 2009 1:27 pm

  hur kollar man statistiken över besökarna nu då? kan inte hitta den!!!

 7. dissociation on May 31st, 2009 10:48 pm

  Gå in på admin-panelen som vanligt. Leta dig ner till “Tillägg” (som ligger precis under “utseende”). Du kommer då till en plugin sida där du kan välja tillägg. Välj då StatPress Reloaded, -och aktivera.
  När du vill kolla statistiken väljer du bara “StatPress” på menyn till vänster. Det dyker nämligen upp en liten “knapp” med “StatPress” när du aktiverat tillägget. Lycka till!

 8. Theres on June 8th, 2009 2:44 pm

  Hej. Jag har fått problem med kommentarer. Man kan nämligen inte lämna några. Hur gör jag för att fixa det?

 9. Jani Mujunen on June 12th, 2009 8:50 am

  dissociation: Tack för det, hade samma problem som darthen – men nu är det fixat!

 10. lucia on June 13th, 2009 11:22 pm

  Jag vet ingenting om hur de var innan eftersom jag blev medlem nu i veckan. undrar om de kommer bli möjligt i framtiden göra om templates?

 11. Bloggproffs on June 15th, 2009 7:32 am

  Hej Theres,
  I admin panelen går du till:
  Inställningar -> Diskussion
  och tillåter kommentarer. Om din adminpanel är på engelska kan du gå till:
  Inställningar -> Allmänt
  och byta till svenska.

 12. Jonna on July 25th, 2009 9:42 pm

  Ang kommentarerna. Jag har alla inställningar rätt så folk kan kommentera. Men får ändå upp ett meddelande där det står. “fel på temat. kontakta supporten”.

 13. bebben97 on December 1st, 2009 3:31 pm

  Hej! Jag är HELT ny här:) Har en fråga, hur lägger man upp bilder?

 14. Bloggproffs on December 4th, 2009 11:30 am

  Hej!

  Lägga upp bilder gör du i fältet precis nedanför textfältet där du skriver själva blogginlägget. Placera markören på den plats i texten där du vill ha bilden. Välj knappen “Bläddra” och välj sedan den bild du vill klistra in i inlägget genom att trycka “Upload”. Var inte rädd för att experimentera, du kan alltid göra ändringar i efterhand i texten och så, så länge du har sparat. Ändringar gör du under fliken “Redigera”.

  Var och hur bilder hamnar är olika beroende på vilken design du har på bloggen. Prova dig fram och se vilken template som passar dig bäst!

  Mvh,
  Bloggproffs.se

 15. smstadsbloggen on December 22nd, 2009 11:39 pm

  Hej,
  Jag undrar hur jag ser översikten över besökarna på min blogg. Jag försökte göra som ni skrivit till ngn annan att de ska trycka stat pressreloaded, men jag hittar inte den??
  Sen undrar jag hur jag gör för att mina bilder jag lägger upp ska bli större?
  Tacksam för snabbt svar.
  Linda

 16. smstadsbloggen on December 23rd, 2009 12:03 am

  Har provat detta:
  5. Det går till såhär: Logga in på din blogg och välj Widgets under Utseende. Lägg till text-widgeten genom att klicka på ”Lägg till” bredvid Text-widgeten. Nu hamnar den bland dina widgets på högra delen av samma sida. Välj ”Redigera” och klistra in kodsträngen i den stora rutan. Tryck på ”Klart” när du har gjort det, och kom även ihåg att välja ”Spara ändringar”.
  Men när jag trycker på lägg till så hamnar den på den högra sidan. När jag trycker redigera så hoppar den bara tillbaka till den vänstra sidan igen och någon stor vita ruta dyker aldrig upp..
  What to do?
  Linda

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu