Bloggproffs uppgraderas på onsdag

Kära bloggare,

Nu händer det grejer här på Bloggproffs!
Under hela onsdagen (2009-05-18) kommer Bloggproffs att ligga nere för uppdatering.

För att göra vår bloggtjänst ännu bättre på en rad olika sätt ska vi uppdatera tjänsten med bland annat:

Det kommer att erbjudas ett uppdaterat utbud med plugins, vilka kommer att behöva aktiveras igen, för de som redan varit användare av plugins.

Vi kommer också uppdatera vårt utbud av teman. Många nya teman tillkommer, de gamla uppgraderas och gamla teman utan tillgängliga uppgraderingar tar vi bort. Ni som förlorar ert tema kan enkelt gå in i adminpanelen och välja ett nytt.

Vi hoppas att ni ska bli nöjda med vår uppdaterade tjänst. Om ni har några frågor är det bara att höra av er!

Varma hälsningar,
Bloggproffs.se

Comments

5 Responses to “Bloggproffs uppgraderas på onsdag”

 1. Vedenbrant on May 24th, 2009 12:53 pm

  Hej..många trevliga förbättringar är gjorda…men men men,jag blev jättebesviken över de nya teman,trista faktiskt.

 2. juicenerd on June 9th, 2009 6:50 am

  Hej! Jag är alldeles ny här så jag försöker lära mig hur saker och ting fungerar… Jag vet inte hur det var förut men jag är mycket nöjd med funktionerna som erbjuds nu i alla fall(de jag har lyckats fatta vad det är och hur det fungerar)
  En fråga jag har som jag inte lyckats få svar på när jag har letat runt på sidan, det kanske finns någonstans men jag hittar det inte. Jag undrar bara om det finns möjlighet att uppgradera till större uttrymme om man skulle använda allting. För jag har bara lagt ett inlägg med en bild och då använde jag redan 1% och jag tänkte ha bild på varje inlägg så det blir ca 100 inlägg antar jag och jag inser att det är låångt tid tills dess men det vore inte roligt att då inte kunna fortsätta så det är bättre att veta redan från början vilka möjligheter finns.
  Tacksam för svar =)

 3. moorsgris on September 16th, 2009 3:36 pm

  så bra uppdateringar!
  Men jag kan inte hitta statistiken för hur många som läser min blogg.
  Kan ni hjälpa mig?
  Tacksam för svar :)

 4. Bloggproffs on September 18th, 2009 11:43 am

  Tackar, du behöver slå på statistik-tillägget som du hittar i Tillägg, det heter Statpress, bara att aktivera så börjar det komma statistik.

 5. Trollbodaskolans föräldraförening on October 20th, 2009 5:51 pm

  Varför kan jag inet i adminläge läggar till nya användare till min blogg? Har sett att detta kan göras på andra wordpressbloggar men inte här?

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu