Sprid kärlek med bloggen

Vecka 21, alltså nästa vecka, är det dags för årets upplaga av bloggkärleksveckan. Bloggkärleksveckan är ett initiativ som går ut på att uppmärksamma andra bloggare som förtjänar uppmärksamhet. Vem som helst kan delta och det är inte svårare än att du bloggar om någon du tycker ska uppmärksammas.

Bloggkärleksveckan började redan 2010 och hölls även då vecka 21 med målsättningen att sprida kärlek på internet snarare än all det näthat det pratades så mycket om då. Vi på Bloggproffs tycker förstås att det finns alla anledning att sprida kärlek bland bloggare och skulle vilja passa på att uppmärksamma alla er som bloggar här. Mycket kärlek till alla er.

Om du själv vill vara med och sprida kärlek så ta och blogga om bloggkärleksveckan du med. Du hittar informationen här.

Comments

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu