FAQ

FAQ – Vanliga frågor

Fråga: Vad kostar det att skapa en blogg hos er?

Svar: Inget. Att skapa en blogg på bloggproffs.se är 100 % gratis.

Fråga: Får man skriva om vad som helst? Gäller några speciella regler?

Svar: Så länge du följer våra användarvillkor kan du skriva om vad som helst. Bryter du mot våra användarvillkor kommer din blogg att stängas av utan förvarning.

Fråga: Vad händer om jag tappar bort mitt lösenord?

Svar: Genom att följa följande länk kan du lätt med hjälp av användarnamn och den email du registrerade tillsammans med ditt  konto få ett nytt lösenord (kom ihåg att både användarnamnet och emailen gör skillnad på stora och små bokstäver).

Fråga: Är min personliga information skyddad hos bloggproffs.se?

Svar: Bloggproffs.se följer PUL – (personuppgiftslagen) Detta innebär att vi inte publicera adresser eller namn på personer som inte självmant valt att visa detta i sin blogg.

Fråga: Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?

Svar: Bredvid loginrutan kan du få ditt lösenord skickat till dig på nytt!
Se också till att titta i skräpkorgen så att mailet inte har fastnat där.

Fråga: Var är mitt aktiveringsmail?

Svar: Titta gärna i skräpkorgen i din e-mail för att säkerställa att inte aktiveringsmailet fastnat där.
Ifall du inte har fått det alls är risken att du råkat uppge en mailadress med ett stavfel i, och då behöver du tyvärr registrera bloggen på nytt. Kontakta dock gärna oss om du inte hittar aktiveringsmailet i skräpkorgen, så ska vi titta på det.

Fråga: Varför får jag inga kommentarer?

Svar: Ifall du får en kommentar så kommer du att behöva välja ifall den ska godkännas eller inte.
Det här gör du i Kontrollpanelen, och du bör även få ett mail om det. Prova gärna att kommentera på din egen blogg och se om problemet kvarstår. (Kom ihåg att blogginlägget måste vara helt öppnat, det räcker inte med att se första raderna av det).

Fråga: Hur lägger jag upp bilder?

Svar: Lägga upp bilder gör du i fältet precis nedanför textfältet där du skriver själva blogginlägget. Placera markören på den plats i texten där du vill ha bilden. Välj knappen “Bläddra” och välj sedan den bild du vill klistra in i inlägget genom att trycka “Upload”. Var inte rädd för att experimentera, du kan alltid göra ändringar i efterhand i texten och så, så länge du har sparat. Ändringar gör du under fliken “Redigera”.


Fråga: Hur kommer man igång?

Svar: När du har loggat in kommer du till en sida där det finns många olika alternativ. Jag föreslår att du väljer fliken som heter “Utseenden” och väljer hur du vill att din blogg ska se ut. Sen går du till fliken “Skriv” och väljer en rubrik på ditt inlägg, som du sedan skriver i det stora fältet.
Lägga upp bilder gör du i fältet precis nedanför textfältet. Välj knappen “Bläddra” och välj sedan den bild du vill klistra in i inlägget genom att trycka “Upload”. Var inte rädd för att experimentera, du kan alltid göra ändringar i efterhand i texten och så. Det gör du under fliken “Redigera”.

Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu