Vi har oljat maskineriet

Bloggproffs.se växer så det knakar vilket vi naturligtvis tycker är superkul. Det är oerhört roligt att så många väljer att blogga hos just oss.

I dagarna har vi oljat maskineriet för att säkerställa en bra framtida bloggtjänst nu när vi växer så snabbt. Rent praktiskt har vi optimerat cache och minnesfunktionerna på bloggtjänsten så att alla bloggar laddar så snabbt som möjligt.

Gott bloggande!

/Bloggproffs.se

Comments

4 Responses to “Vi har oljat maskineriet”

 1. maggan78 on October 7th, 2009 10:19 am

  Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Jag är rätt irriterad över hur segt det går fortfarande! Men gratis är gott, så man får väl anpassa sig?!

 2. Bloggproffs on October 9th, 2009 8:46 pm

  Vi gör vårt allra yttersta för att det ska bli snabbare och bättre på alla sätt.

 3. elakela on October 13th, 2009 10:25 am

  hej!
  varför har ni så lite teman? det finns en liknande bloggsite som har samma program som ni, och där kan man göra bakgrundsbild sj mm….
  ( bloggsida.se)… kommer ni göra fler ändringar? min blogg är så tråkig i färgerna…

 4. dissociation on November 29th, 2009 1:48 am

  Tackar för det! Även jag måste medge att det kändes lite trögt tidigare, men faktum är att jag nog alldeles bestämt känner att det har blivit en avsevärd skillnad. Det känns bra, så tack så mycket!

  Elakela, -jag vet inte om du lagt märke till det men det finns ett, -åtminstone- tema (fusion) där du har tillgång till ditt css, -vilket gör att du kan forma sidan ganska mycket som du själv vill. Alla tider tycker jag! Då blir variationen också nästan oändlig.

  Ha det gott!
  /TraumaTriumf

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu