Börja använda Taggar

Nu har vi lanserat Bloggproffs nya Tagg-system. Genom att tagga upp dina bloggposter (du gör det direkt under posten när du skriver eller redigerar den) kommer de att indexeras i tagg-systemet. På så vis kommer du få fler besökare till posten.  Vi håller stadigt på och utvecklar Tagg-systemet och på vissa teman (t ex A-Blogg) så är systemet lite mer utvecklat än i andra teman. Du kan ju testa om du är intresserad. Vi föreslår å det bestämdaste att du börjar tagga dina inlägg eftersom det kommer generera en hel del fler besökare till din blogg.  

Comments

7 Responses to “Börja använda Taggar”

 1. kelly on October 26th, 2008 6:52 pm

  Hej alla !!

 2. sari hänninen on October 28th, 2008 5:36 pm

  jag lyckas inte få taggarna att funka… jag har skrivit in t ex scrapoholic, sari, scrapbooking och card making på nästan alla “skrifter” – men jag hittar ändå inte mig själv och min blogg… endast en hittas – och det är scrapoholic halloween…
  vad kan jag göra för att få fler träffar?
  Sari

 3. annsan_s on November 6th, 2008 11:07 am

  Hur får man taggen till bloggen?

 4. Bloggproffs on November 6th, 2008 2:25 pm

  Du lägger helt enkelt till taggarna när du skriver posten. Det kan ta upp till ett dygn innan de finns här om det är taggar som ingen använt förut.

  Än så länge så är det bara vissa teman som stöder taggar ut från blogggen (vi håller på och lägger in i samtliga) men alla får från bloggproffs till sin blogg.

 5. vero7 on November 18th, 2008 12:26 pm

  hur få man ordning på sin sida da? förstå inte riktigt detta..

 6. julia wennberg on November 18th, 2008 8:06 pm

  heej! ;D

 7. Sim on November 23rd, 2008 8:13 pm

  Trots ihärdiga fösök att se detta på ett statiskt vis, kan jag inte förvissa mig om att det känslomässigt ser ut på ett visst vis eller påstående som kan förvisas på ett inrikat seende.

Leave a Reply




Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu