Månadens Blogg

Som du kanske redan har märkt har vi instiftat utmärkelsen Månadens Bloggare här på Bloggproffs. Den här månaden är det Seattle – LA som är månadens blogg. Tidigare har Frida fått utmärkelsen och nu vill vi ha in nomineringar. Tipsa oss om den blogg du anser förtjäna att bli månadens blogg. Finns det någon blogg på bloggproffs som du tycker är extra bra eller får dig att tänka efter lite extra? Lämna gärna ett tips i kommentarlådan eller skicka in till oss så ska vi läsa låta juryn göra sitt bästa.

Comments

9 Responses to “Månadens Blogg”

 1. ninni on August 7th, 2008 3:05 am

  jag tycker jag.KRAM

 2. joojjos on August 7th, 2008 4:17 pm

  min blogg såklart!:D

 3. alivenotdead on August 11th, 2008 9:16 pm

  för mig spelar det inte så stor roll just nu.. jag återkommer när jag känner att det är min blogg (eller någon annans) som borde bli månadens.

 4. mommydustbuster on August 24th, 2008 6:28 am

  Jag tycker att jag förtjänar att bli månadens blogg! :-)

 5. dinofederico on October 2nd, 2008 8:59 pm

  min blogg;)

 6. partypinglan on October 23rd, 2008 9:46 pm

  Jag nominerar mig själv!

 7. athena on October 29th, 2008 9:41 am

  Jag ser inte ens min egen blogg, det kommer upp reklam om Loopia. Riktigt sunkigt

 8. Stefan on January 19th, 2009 5:07 pm

  Jag vill nominera en blogg jag besöker daglig. Killen som skriver är verkligen outtröttlig. Den handlar om sporten MMA och UFC.

  http://www.mmanytt.se

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu