Bloggproffs Premium! Blogg utan reklam!

Äntligen är Bloggproffs Premium här, Premium är för er som vill göra bloggen mer personlig, genom att köpa premium kan man i en enkel handvändning få bort all google reklam från sin blogg.

Det fungerar såhär: under admin panelen (när du är inloggad) gå till premium (det ligger i slutet, till höger av admin-menyn) där under premium så köper man det antal “Crediter” som man tycker sig behöva (minsta paketet kostar 5 krediter) observera att om man har ett betalkort av typen Visa eller Mastercard, så är det ej nödvändigt att bli medlem av Paypal, i annat fall blir man medlem av paypal och följer deras instruktioner för hur man går tillväga för att göra en insättning och överföring.

När du väl har köpt dina “Credits” så använder du dessa på sidan genom att välja det paket du finner intressant, och därefter väljer du den tidsintervall som du är intresserad av. (kortaste tiden är 1 månad, längsta är 1 år.)

När du har köpt ditt paket för dina Credits, så försvinner reklamen på din blogg, och utrymmet för din blogg ökar från 50mb till 1000mb (1 gigabyte)

Comments

6 Responses to “Bloggproffs Premium! Blogg utan reklam!”

 1. Birsen Karlsson on April 2nd, 2008 12:54 pm

  Hej, jag vet inte riktigt vad är som är fel?

 2. BP - Crew on May 6th, 2008 9:43 am

  Vad är det som inte fungerar?

 3. trassel on November 24th, 2008 12:25 am

  Jag har köpt crediter för 50 kr och jag får inget större utrymme, fortfarande har jag 50mb istället för 1000 som man skulle få.
  Vad gör jag för att få mer utrymme?
  För jag har köpt crediterna
  MVH
  trassel
  http://lenajohansson.bloggproffs.se

 4. Bloggproffs on November 24th, 2008 4:21 pm

  Jag ska ta en titt på din blogg och se vad som felar.

 5. trassel on November 25th, 2008 11:31 pm

  Hej Bloggproffs! Du skrev att du skulle ta en titt på min blogg, hittade du något som var fel? Eller något är det ju, eftersom jag inte fått någon som helst ökning i storlek eller annat, bara betalat, jag har kvitto på det om ni skulle vilja ha

  MVH

  trassel

  http://lenajohansson.bloggproffs.se

 6. trassel on November 28th, 2008 12:26 pm

  Vart ska jag höra av mig eftersom jag inte får någon hjälp med detta om Premium blogg? Jag har skickat via kontakt, jag har skrivit här, men ändå får jag ingen hjälp! Varför? Visst är denna blogg gratis, men suporten är inget vidare. Jag ville ha större utrymme och la därför pengar hos er. Så får jag inte svar på om hur jag ska göra, eller om jag gjort något fel när jag beställde detta.
  trassel

  http://lenajohansson.bloggproffs.se

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu