Vi ber om ursäkt för nertid & slöa responstider på sidan!

Sidan har senaste tiden varit väldigt seg, för att inte tala om att den har “kraschat” ett par gånger senaste veckorna. Vi är mycket medvetna om detta och jobbar febrilt med att ordna upp detta, egentligen är det inget fel som har uppstått eller så, utan det är helt enkelt så att vi har vuxit ur vårat webhotell, därav börjar det att knaka i fogarna när inte systemresurserna räcker till längre. Vi har nu tagit åtgärder mot detta, vi har köpt in en sprillans ny Quadcore server med Snabba diskar och ruskigt mycket minnen (För er som är intresserade: 4gb minne & 2 * 80gb raidade diskar!) Detta kommer förhoppningsvis att sätta rejäl “sprutt” på sidan igen samtidigt sker en flytt till en ny serverhall för ökad trygghet och .

Iochmed flytten kommer vi också att presentera Bloggproffs nya Lyxblogg,  Detta kommer att vara en mer exklusiv blogg, med framförallt mer utrymme för bloggaren, men också sköna funktioner, som att få bort reklamen från sin blogg.

Mer om lyxbloggen kommer vid lanseringen!

Tack för att ni väljer bloggproffs.se för era bloggbehov ;)

MVH  BP -Crew

Comments

One Response to “Vi ber om ursäkt för nertid & slöa responstider på sidan!”

 1. DFD on January 25th, 2008 10:17 am

  Jag har inte problem med att sidan är seg utan jag kommer inte ens in på sidan, istället står det följande när jag försöker gå in på sidan

  “If you can see this page, then the people who manage this server have installed cPanel and WebHost Manager (WHM) which use the Apache Web server software and the Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) successfully. They now have to add content to this directory and replace this placeholder page, or else point the server at their real content.

  ATTENTION!
  If you are seeing this page instead of the site you expected, please contact the administrator of the site involved. (Try sending an email to .) Although this site is running cPanel, WebHost Manager, and Apache software it almost certainly has no other connection to cPanel Inc. or the Apache Group. Please do not send mail about this site or its contents to cPanel Inc. or the Apache Group.

  About cPanel:
  cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at http://www.cpanel.net. Please be advised that cPanel Inc. is not a web hosting company, and as such has no control over content found elsewhere on this site.

  About Apache HTTP Server:
  The Apache HTTP Server is an open source web server which powers many of the worlds web sites. The Apache HTTP server is part of the Apache Group’s many influential projects. Their efforts have helped shape much the world wide web, and they continue to be a dominating force in the web hosting industry.”

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu