Religiös Attack!

Som ni förmodligen inte har missat så har det varit ganska heta diskussioner kring “Lars Vilks rondellhund” i Media senaste tiden, detta har resulterat i s.k Webbattacker mot drösvis med svenska sidor och webbaktörer, varav vår webbhost Proinet.se är en av dom som blivit drabbade, detta har inneburit drygt ett dygn nertid för bloggproffs.se och alla övriga sidor för mig, nu kl 03:00 har dom äntligen lyckats återställa allt från backups och skyddskopieringar (sånär åtminstone ca 12h av inlägg och kommentarer har tyvärr gått förlorade!) .
De har även vidtagit större åtgärder för att förhindra att någonting liknande ska hända igen.
Jag beklagar de problem detta har medfört för vissa, och hoppas att det inte ska förekomma igen!

för den som är intresserad så finns det mer att läsa här:

http://sakerhet.idg.se/2.1070/1.121706

Uppdatering:  http://www.idg.se/17.108/2.1085/1.123665 (mer info om vad som hände, och varför det hände)

Comments

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu