Problem åtgärdat!

Då var problemet med inloggning/filhantering löst, problemet som resulterade i vita tommar sidor.

Problemet bestod tyvärr utav vårat PM system, eftersom att vi för tillfället har tagit bort detta hänvisar vi nu till [email protected] för support och hjälp, tills att PM systemet är tillbaka i rotationen.

Bloggproffs.se har också fått sig en alldeles ny och fräsch uppdatering! så nu hoppas vi att det ska ticka på i bra fart och stabilitet!

Just ja, jag höll nästan på glömma, seanste dagarna har antalet medlemmar exploderat, därav gick vi från våra 185 trogna medlemmar till nuvarande 210st på bara 2 dagar, senaste nya medlemmen är Yngve Rådberg som bloggar på bloggen yngveradberg.bloggproffs.se. Vi hälsar han hjärtligt välkommen till Bloggproffs.se
Detta antalet innebär ju att det börjar bli dags att köra igång tävlingen som vi annonserade i mail för några dagar sedan. Den som rekryterar mest nya användare till bloggproffs.se kommer att få 5st biocheckar till ett värde av ca 500kr varje biocheck är god för en (1st) film på SF biosalonger. Mer om tävlingen och officiellt startdatum kommer de närmaste dagarna!

MVH BP – Crew

Comments

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu