Nya plugins och teman!

Som ni kanske har märkt så har några nya themes (teman) blivit tillgängliga, dom är för närvarande reklamfria, men även dessa kommer att innehålla reklam framöver. Håll till godo, fler förslag mottages gärna!

Även en hel del nya plugins finns att testa under admin panelen för er blogg

Med vänliga hälsningar – BP Crew

Comments

2 Responses to “Nya plugins och teman!”

 1. skuldsanering on September 10th, 2007 10:24 pm

  Jag fattar mig inte på de där pluginsen. Klickade på nån statistik men nu hittar jag den inte…

  Och jag är inte ett dugg bra på att tålamodigt läsa amerikansa faqs, kan ni inte göra en svensk översättning?

 2. BP - Crew on September 10th, 2007 10:57 pm

  Hejsan Skuldsanering: Jag antar att du syftar på CountersizeII, i senaste uppdateringen av vårt core-system så blev det tyvärr omöjligt att använda countersizeII något mer, vi testar just nu för fullt 2 nya alternativ, Firestats och Shortstats, mer info kommer imorgon tisdag.

  Vi håller för närvarande på med översättningar, nya themes och plugins. alla plugins kommer att bli svenska inom sinom tid likaså alla teman, tillsvidare går det väldigt bra att använda det inbyggda PM systemet som finns under “Mina meddelanden” direkt när man loggat in! för att nå mig mailar du till “admin” för att nå melin så mailar du till “melin”, här går det alldeles utmärkt att ställa eventuella support frågor till oss.

  MVH Fredrik Näs

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu