Server fel & svar på endel frågor!

Som några av er redan hade listat ut så gick servern som bloggproffs.se ligger på ner idag under några timmar, detta var ett oplanerat stopp som vi tyvärr inte fick någon information om förrän i efterhand, en kraschad disk var anledningen, som tur är förlitar vi oss på ett seriöst webbhotell som tar backuper flera gånger om dagen på allt innehåll, varpå inga data förluster har uppstått.

Jag har fått lite förfrågningar om plugins och teman, angående teman så finns det massor på lager som håller på att skrivs om för att passa till bloggproffs.se, eftersom att jag jobbar själv med sidan i dagsläget så tar det lite längre tid, det är även helt okej att googla efter det där speciella temat som ni själv gärna skulle vilja ha och sedan använda feedback systemet för att berätta för mig vart jag kan ladda ner det. Angående plugins så är det ju lite upp till er bloggare vad ni vill ha,  fotogalleri och gästbok håller vi på att arbetar med, även en funktion för att knyta personliga band inom bloggproffs.se (bloggare -> bloggare), använd gärna feedback funktionen och berätta för mig vilka funktioner/plugins ni skulle vilja se på bloggproffs.se. Notera att alla funktioner & plugins som finns därute idag är inte möjliga att använda, men ge oss information så ska vi se vart vi kan gå därifrån.

Angående att få bort reklamen på sin sida så kommer det strax en lösning för detta: Bloggproffs-premium, detta kommer att innebära att en uppsjö av reklamfria teman erbjuds tillsammans med avsevärt mycket mer lagringsutrymme till sin blogg, detta till en månadskostnad som ej är bestämd än, dock kommer det inte att röra sig om några högre summor eftersom att vi vill uppmana folk till att skaffa premium tjänsten då vi anser att det kommer att göra din egen bloggproffs blogg mycket mer personlig. Bloggproffs.se är idag ingen sida som är vinst inriktad eller genererar inkomst utöver drift och utvecklings kostnader. Ett flertal betalningslösningar kommer att erbjudas.

Jag hoppas att det här har besvarat de frågor som finns idag, om inte så släng iväg en fråga i feedback systemet.

Comments

2 Responses to “Server fel & svar på endel frågor!”

  1. missmarie on August 11th, 2007 9:20 pm

    Hej!

    Dett låter jätte bra det du skriver och jag är förväntansfull verkligen på hur det kommer att bli här framöver. Jag funderar på det här med olika teman för bloggen, var kan jag hitta det och vilken sida, har du något tips så det passar för just bloggproffs?

    Mvh Marie

  2. BP - Crew on August 12th, 2007 1:00 am

    Hejsan Marie, nästan alla “themes” fungerar för bloggproffs.se, med några avvikelser kolla gärna på http://themes.wordpress.net/ för inspiration där finns drösvis av snygga teman.

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu