Försvunna Teman?

Som ni kanske har upptäckt så saknas det en hel del teman just nu, detta beror på att vi är mitt i arbetet av att översätta alla dessa teman, (sammanlagt är det över 1 500 filer att översätta)  dom teman som finns att välja på idag är dom teman som vi vet fungerar till 110% samt att dom var mest frekvent förekommande), har ni själv förslag på något tema som ni skulle vilja ha på er blogg ber jag er kontakta mig via email  Admin[Snabel-A]bloggproffs[punkt]se, detta gäller även önskemål om plugins.  Några av bloggarna som ligger på bloggproffs.se kommer att märka vid nästa inloggning att deras tema är ändrat, det ni ser på er blogg är standard temat för bloggproffs, det går naturligtvis bra att ändra till ett av dom befintliga medans översättningen sker.

Tack för visat tålamod – MVH BP – Crew

Comments

One Response to “Försvunna Teman?”

  1. Marie on July 31st, 2007 12:57 am

    Hej! Det låter bra med fler nya teman till bloggen så man kan välja mellan fler mallar så man kan få lite personligare vore skoj.
    Jag väntar, tills dess på återseende.
    Mvh Marie

Leave a Reply
Skapa en blogg

Nyheter

Arkiv

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu